söndag 6 februari 2011

Lunch på balkongen!!

Alltså sådana här dagar måste man bara njuta av! Solen strålar på vår balkong och Juliet vill till och med äta. Eftersom vi ändå hade kläderna på då vi varit ute och cyklat trehjuling, för första gången i år, passade vi på att ta lunchen på balkongen. Helt ljuvligt :)




Snart är det dags att åka in till kyrkan! Det är Vision Sunday idag, typ den bästa söndagen på året :) Så har du inget annat för dig kom gärna till Göta Källare kl 16 eller 18...

6 kommentarer:

  1. Ååh va härligt det ser ut!! Här är det grått å trist väder! Man får verkligen vårkänslor när man tittar er!!! Hoppas allt är bra med er å att Juliet är pigg nu<3 kram Victoria!

    SvaraRadera
  2. Ja, här va verkligen härligt idag! Och Juliet är mycket bättre. Är allt bra med er? Såg på FB att du var dålig? KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Allt är toppen förutom att vi alla tre är dåliga i förkylning å feber:( men det är ju
    övergående=) Det är så roligt att följa er på bloggen, superfin blogg<3 Hade varit roligt att ses framöver!! Kram!

    SvaraRadera
  4. Usch, va jobbigt! Hoppas ni bli bra snart. Har Alinde börjat på dagis än? Då brukar ju annars bacillerna härja för fullt... Ja, det vore superroligt att ses! Ska ni inte göra en lite resa till Stockholm?

    SvaraRadera
  5. Haha! Är inte detta så typiskt oss svenskar! Så fort solen kikar fram så bara måste vi ut och låtsas som att våren nu har kommit =) Detta är säkert dock en överlevnadsstrategi som slår in automatiskt efter våra kalla, mörka vintrar. Ser iallafall heelt ljuvligt ut!!
    Vad fin bloggen har blivit föresten! Jag önskar att jag också förstod mig på det här med bloggdesign men det var tydligen inte min grej.. =)
    KRAM Jenny

    SvaraRadera
  6. Jag kan hjälpa dig någon dag Jenny! Det är egentligen inte så svårt :) Tack för samtalet förut förresten, det är så skönt att ha någon att ringa! KRAM

    SvaraRadera