söndag 20 februari 2011

Fullspäckad lördag


Vi vaknade tidigt (pga Juliet) men låg kvar i sängen och hade "dosit" (som Juliet säger) en stund. Det är verkligen mysigt när alla är hemma, ingen ska iväg på jobb eller annat. Tillslut tog vi oss i alla fall upp ur sängen, vi hade ju trots allt en hel del att göra under dagen. Vi gjorde äggfrukost, mums! Och här har ni vår underbara frukostprinsessa! Solglajjor är ett måste när man äter frukost i solgasset, hon kunde inte se solen annars :)

Vi rensade o rensade o rensade, framförallt tog vi undan ungefär alla Juliets grejer. Nu har hon kvar en lien låda med särskilt utvalda och omtyckta leksaker. Dessa får hon klara sig med ett tag. På tisdag ska det nämligen tas kort på lägenheten, håll gärna tummarna eller be en bön - vad du tycker känns bäst - för att vädret ska va typ som idag, soligt!


Vid tolv var vi värda lunch! Pannkakaslunch till allas stora lycka. Och även premiär för glutenfria pannkakor vilka faktiskt smakade helt okej. Juleit älskade dem och var så hungrig att hon var tvungen att tjuvstarta. Grädde och jordgubbssylt är ett måste till.

Efter lunch somnade Juliet och vi fortsatte fixa. Jag åkte till Blomsterlandet för att förnya våra nästan obefintliga "växtvärld". Bland annat den här lilla söta saken fick följa med hem. Det här med växter går verkligen i perioder för mig. Ibland är fingrarna illgröna och under resten av tiden dör alla blommor. Nu har det varit en lång period då fingrarna varit långt ifrån gröna, jag hoppas det blir bättre när vi flyttat... Fram tills dess ska jag försöka hålla liv i de nyinköpta små liven.

1 kommentar:

  1. Ja men visst fungerar pannkakorna bra? De är inte så goda att värma upp så där dagen efter men nygräddade fungerar du ju absolut lika bra som "vanliga" tycker vi iallafall! Våfflorna ska tydligen också vara bra men de har vi inte testat ännu.. ska nog ut och köpa mig ett väffeljärn till ärets "våffeldag". Det har jag iofs sagt sen vi gifte oss men iår blir det nog av! =)
    KRAM J

    SvaraRadera