torsdag 1 oktober 2009

Kompisar!!

I går hoppade Juliet och jag in i bilen och susade iväg till Bro. Hem till Ida och Leopold. Vilken härlig höstdag det var. Det var verkligen kallt ute men solen strålade. Juliet och Leopold blev verkligen glada att se varandra.. När vi kom dig kröp de direkt och började kramas, sen klättrade de på varandra och var jätteroliga.


Idas grannar hade överlåtit sitt växthus till familjen Möller under tiden de var bortresta så vi var där nere och länsade björnbärsbuskarna... Vilka klasar! Så sjukt goda björnbär! Mot dagen slut tröttnade LeopoldJuliet som ville vara precis där han var hela tiden. När han ville sitta hos Ida ville hon det med, när han ville va på golvet ville hon det med. Han blev bara mer och mer frustrerad och försökte knö bort Juliet, sen tittade på henne med arg blick... Det var ett skådespel som var väldigt underhållande!


Idag har jag och Juliet tvättat och försökt så gott det går torka duplo. Eric kom hem i förrgår med en hela stor papperspåse full med duplo. Han hade fått det av dem han jobbar hos nu. Hur bra som helst. Men vi tänkte lägga undan det ett tag, kanske ta fram till nästa jul eller så. Nu är det snart dags att sova. I morgon kommer min kära vän och klasskompis Lotta på lunch och senare på kvällen ska jag hjälpa Jenny och Kefa och flyttstäda...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar