tisdag 13 oktober 2009

GÖTEBORG

Vi har varit i Göteborg torsdag-måndag och har haft det så skönt och mysigt! Vi tog tåget i torsdags kl 19, mycket praktiskt. Juliet somnade inte förrän 21.20 och vakande 30 minuter senare. Jag tror att det var för ljust på tåget, hon är ju van att sova i totalmörker... Mamma hämtade oss på stationen, hemma åt vi lite kvällsmat och somnade sedan gott.

På fredag förmiddag tog jag med mig Juliet till mammas jobb, vi fick vara med på sångsamling. Juliet tyckte att det va jättekul, klappade händerna och skrattade. Tror hon kommer tycka om att börja på dagis. sedan kom Therese så vi åkte in till stan. Tilde fick följa med men Juliet fick stanna hemma hos Eric och de andra! Vi hittade faktiskt en hel del, saker som vi verkligen BEHÖVER. Då får man shoppa, eller hur?

Lördagen inleddes med en lååång och skön men kylig promenad! Och avslutades med en dålig fotbollsmatch och pappas goda gryta. Oskar och Emelie var hemma hos mamma o pappa med, kul att ses! Bebiskusinen börjar växa till sig där inne i magen!

Juliet har börjat bli rädd för nästan alla män-killar-pojkar som är äldre än typ 12 känns det som. Både pappa, Joel och Oskar fick kämpa medan Emelie och Carro blev accepterade direkt. Juliet tyckte verkligen om Carro och förföljde henne hela måndagsförmiddagen. Det va rätt gulligt faktiskt!

Vi var hemma vi 17 igår eftermiddag, alltid skönt att komma hem! Till helgen kommer Erics föräldrar hit, ska bli mysigt. Och om 2 veckor åker Juliet och jag ner till Gbg igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar