tisdag 24 maj 2011

Myskvällar och middagar i solen


Vi njuter till fullo av vårt nya liv ;) Så fort solen är framme och det inte blåser allt för mycket åker grillen fram och så intar vi middagen på uteplatsen. De här bilderna är från i fredags när våra härliga vänner Sarah och Farzad var här på middag och filmtittande.



Annars har vi myskvällar så ofta vi kan. Eric är ju lite av en mästerkock så efter middagen intar vi soffan. I lördags hyrde vi Gruffalon - en barnfilm på 30 min, poppade popcorn och hade riktigt mysigt. Juliet satt som fastklistrad och Eric med ;)

Vi är så tacksamma för vår nya lägenhet, trivs jättebra. Har underbar eftermiddags/kvällssol, jättetrevliga grannar, en snart färdig lekplats alldeles utanför, nära till stan, nära till Juliets nya dagis, nära till Erics jobb och förhoppningsvis så småningom nära till mitt jobb.

Ser ni förresten att lillan lagt på sig lite, hon har fått sånna där gosiga kinder som man inte kan sluta pussa på. Hon väger en bra bit över 13 kg! Alldeles perfekt är hon!! :)

1 kommentar:

  1. Åh det med all rätt! Er lägenhet är helt perfekt! Och lillans kinder likaså :) vi hänger gärna på fredag, men vi kan väl höras imorgon och se om du mår bättre.. Kraam!

    SvaraRadera