måndag 4 maj 2009

Dejt!

I helgen har min mor varit här hos oss, det är så mysigt att få besök då och då. Men i alla fall, i lördags åkte jag och Eric in till stan! Vi gick ut och åt middag, helt underbart. (Mamma var alltså barnvakt). Vi åt jättegod mat och hade det så bra. Uteservering och ljuvligt väder! Jag tror inte vi har insett hur mycket man behöver bara få vara själva, även om Juliet är världens snällaste bebis så behöver man det. Och så är det ju mycket mysigare att få komma hem och pussa på lilla prinsessan när man varit borta ett tag!

Jag, mamma och Juliet va en sväng till Barkarby i lördags. Eric fick 1 gul t-shirt och Juliet fick två saker, en leksak - väldigt uppskattad och ett par solglasögon:



Alltså Juliet är så morgontrött. I natt har hon sovit 12 timmar inklusive ett matmål. Nu har hon precis somnat igen och då bara varit vaken i en timma. Så sött! Men också skönt... Idag ska vi åka in till Östermalm och familjen Alhanko. Egentligen är det nog bara Monica som är hemma och kanske Fredrik. Det ska bli så kul att träffa dem och de har aldrig träffat Juliet, så det ska bli riktigt roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar