söndag 26 december 2010

Wiiiiihoooo, babyjogger city mini 4 wheel



ÄNTLIGEN har vi köpt oss en ny vagn! Den är underbar! De har precis öppnat en ny barnbutik här hos mamma och pappa och hade bra erbjudande så då passade vi på. Har funderat till och från hur länge som helst och nu gick det inte längre, vår lilla Bugaboo Bee har varit fullkomligt perfekt fram tills den började rasa samman. Och nu har den blivit för liten också...
Den här känns riktigt bra och har precis kommit med fyra hjul, har funnits med tre ett tag, och det avgjorde det! De hade den på lagret så vi fick med oss den direkt, så nu kan vi ta promenader och ta oss till dagis igen! Vi hoppas att Juliet ska sova gott i den också :)

3 kommentarer:

  1. hej. vill ha denna vagnen men va kostar den? vart är dte du köpt den?? TAcksam för svar i min blogg då det annars e lätt o missa.. mvh Heidi

    SvaraRadera
  2. Hej! Undrar också hur mycket denna kostade ny!? :)

    SvaraRadera
  3. Hej Melinda!Vi köpte vagnen för 3795. Då fick vi även andra varor för 10% av vagnens värde, så vi köpte till bygel och regnskydd. De 10& räckte inte riktigt. Så sammanlagt la vi ca 4000.
    Nu har vi haft den sen nyår och är supernöjda!! "Fälla-ihop-funktionen" är oslagbar, plus att den är smidig och köra samt rymlig för barnet. Min dotter sover till exempel jättebra i den trots att hon nu är över 2 år.
    Hoppas att du kan hitta en billigt och om du köper en bli lika nöjd du :)
    /Caroline

    SvaraRadera