tisdag 16 november 2010

Halsfluss part II

Den här dagen har verkligen inte varit stimulerande på något vis, för någon i familjen Lundberg... Juliet har mest barnvaktats av Händige Manny, Små Einsteins och Nalle Puh. Okej, hon har fått mysa med oss hur mycket hon än ville. Hon insåg nog tillslut att det var den mesta uppmärksamhet hon skulle få av sina orkeslösa föräldrar så hon har kramat och gosat. Dessutom verkar hon verkligen älska att man ligger bredvid henne i soffa och åtminstone låtsas titta på samma tv-program som hon.

Nu under kvällen har jag i alla fall börjat känna mig bättre och det är skönt vill jag lova. Tror det samma gäller med Eric... Han hade verkligen en jobbig natt med feberfrossa blandat med feberöverhettning... Stackars. Juliet däremot verkar inte alls vara illa däran :) Vilket är bra så klart, antagligen är det hon som är smittbäraren men sluppit bli dålig av det, vi däremot blev dåliga!! Tyvärr behövde ju även hon ta medicin, vilket hon avskyr. Och nu är det ju inte bara penicillin utan även ögondroppar för ögoninflammationen, laktulos till magen och nån slags specialsalva till hennes mystiska sår i näsa... Det känns som om man begår övergrepp på henne varje morgon och varje kväll. Inte kul!
Plus tandborstning!! Hur kan det vara så hemskt?!?!

Jaja, förhoppningsvis möter vi morgondagen mycket piggare än vad vi varit idag.
Nu ska jag sova!!

2 kommentarer:

  1. Vi sågs ju en stund i alla fall. Du må tro det va gott på stranden idag. Nu ska vi ut o shoppa lite. Sov got o kramar

    SvaraRadera
  2. Usch och fy!! Tänker på er kära ni! Krya på er!
    Kram Jenny

    SvaraRadera