måndag 15 juni 2009

Vaccin, bröllop, regn osv...

I lördags blev Oskar och Emelie man och hustru... Och de var vackrare än aldrig förr! Bröllopet var ute i Stockholms skärgård, så vi hade så klart väntat oss sol och värme. Men så blev det ej... Nu gick det ypperligt bra ändå. Vigseln blev inte på en brygga utan inne i båthuset, där även middagen avnjöts, mycket god var den. Det var jättefint dukat och dekorerat i rosa toner. Så nu är de lyckliga tu äntligen gifta! Här följer lite bilder för de intresserade:

I väntan på taxibåten... i regnet...

Brudparet med föräldrar...

På bryggan alldeles utanför båthuset...

Prinsessan klädd i guld...

Ett annat vackert par... Joel och Carro

Juliet hade under flera dagar byggt upp en härlig diarré... Yes! Så när kvällen kom var hon inte på tipptopp humör direkt. Dessutom fyllde hon alla blöjor vi hade med så vi fick åka hem. Eller hem och hem, till Pollakstorp där vi bodde me mor, far, Joel och Carro över natten. Väl där fortsatte hon att fylla blöjor... Nu verkar det som att det äntligen efter 6 dagar, risgröt och morotspuré börjar bli bättre...

Idag fick Juliet sitt 5månadersvaccin, det gick bra. Bättre än förra gången. Hon har varit lite ledsen här på kvällen, men annars helt okej. Nu väger hon i allafall 7690 och är 67 cm lång. Det börjar plana ut lite vilket är skönt då hon kan använda sina kläder lite längre... Appropå det så rensade jag hennes garderob i dag med. Nu känns den nästan lite tom. Försöker övertala Eric att hänga upp en stång. Men han tycker det är onödigt. Funderar på att göra det själv, så vet jag ju att han fixar till det när jag inte gjort det tillräckligt fint!! Bra idé va?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar