torsdag 9 juli 2009

Uppsala...

Jag och Juliet tillbringade hela gårdagen i Uppsala! Mycket trevligt. Juliet har fått en ny bilbarnstol så alla bilresor går hur bra som helst nu och så även denna! Först va vi på stan en sväng, med Frida Sjökvist, en gammal kompis. Det slutade med att vi fick äran att följa med henne till bröllopsbutiken för att prova hennes brudklänning som skulle blivit insydd. En helt otroligt vacker klänning, som jag inte kommer lägga ut bild på här. Den heligheten bevaras fram till den 22 augusti som är den stora dagen och hon kommer va hur vacker som helst!

Sen åkte jag och Juliet vidare hem till Susanna (ytterligare en gammal kompis) och hennes lilla son Lukas 19 dagar gammal! Jättefin på alla sätt. Där fikade vi och hade mysigt. Har inte setts på över 4 år så det va väldigt roligt!


Sist men inte minst åkte vi hem till Maria och Markus Karlman för lite kvällsmat. Juliet va på topphumör och skrattade i princip hela tiden! Förutom när hon försöker göra sina nya ljud som är så höga att on sätter i halsen... Mycket goda varma mackor bjöds det på. Vi bestämde att ses igen när vi alla är hemma från våra semestrar. Och det ser jag fram emot.



Nu ska vi snart ge oss iväg för ett besök i Rotebro, hem till Gina och Nellie!! Nice!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar