måndag 31 december 2012

Jul 2012!

Jag älskar verkligen julen. Fast vi inte är hemma själva juldagarna har vi alltid gran, det är så mysigt att ställa upp den, klä den och sen få känna den ljuvliga doften varje dag! Sen är den alltid död när vi kommer hem men det för inte så mycket, då åker den ut.

I år firade vi själva julafton i Tidaholm hos barnens farmor och farfar. Vi åkte ner redan på kvällen den 19 eftersom Eric tagit ledigt från jobbet. Så vi hann med massor med saker. Vi badade (hela familjen förutom Noel) på arenabadet, åt middag med Clasgöran och Heidi, var hemma hos Emeli och Johannes på julmys, högg gran, bakade pepparkakor (Juliet i alla fall), klädde gran, träffade släkten, kollade massa avsnitt av Historieätarna (en helt fantastisk serie på SVTplay) och sist men inte minst fick sovmorgon!! Christel tog barnen så vi fick sova :)

På juldagen drog vi vidare mot Göteborg med stopp i Alingsås för att träffa släkten på min sida :) Annandagen blev det julafton igen och den 27 passade Eric och jag på att gå ut och äta (tapas) och gå på bio (The Hobbit - rätt trist faktiskt) helt underbart att få tid bara för varandra så där. Tack mamma för barnvakten!! Du är bäst :)

Här är lite bilder från julen:
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar